Eşler, çeşitli nedenlerden dolayı eşlerinin kendilerini aldattığını düşünüyor ya da en azından bundan şüphe duyuyor.

Bu durumda ciddi aile ve psikolojik sorun oluşturuyor. Bu şüpheli durumu yaşayan eşler son çare olarak eş takibi yapılmasını ve ailevi ve psikolojik baskının sonlanmasını, kafadaki şüphelerin giderilmesi ve gerçeklerin ortaya çıkmasını istemektedirler.

Eşinizle ilgili bir şüphe duyuyorsanız normal hayata dönemezsiniz. İçinizdeki bu şüphe sizi ya devam ya da tamam noktasına getirmiş olacaktır ALFA dedektiflik olarak yapacağımız araştırma, delil ve tespitler size tüm gerçekliği sunacaktır.

ALFA Özel dedektiflik firması olarak eş takip hizmetini profesyonel olarak yapmaktayız. Eş takibi yapılacak müşterimizle yapacağımız sözlü mülakatta durumu anlayıp konu ile ilgili şüphelerini değerlendiririz.

Yaptığımız görüşmede izlenecek yol belirlenir ve daha sonra
birebir takip yöntemine başlarız. Şüpheli eş kesinlikle takip edildiğini fark etmeyecektir. Takip hizmetimiz büyük bir gizlilik içerisinde yürütülmektedir. Çünkü kadromuzda istihbarat toplama eğitimi almış personellerimiz bulunmaktadır.

Eş takibi fiziki, telefon dökümü, resim, video gibi kanıtlarla gizlilik esasına uygun şekilde yürütülür. Takip sırasında elde edilen tüm kanıtlar müşteriye teslim edilir ve sonra bu verilerin hepsi silinir.Çünkü ortada bir gizlilik vardır.

Eğer sizde bu şüpheye düştüyseniz hemen ALFA dedektiflik büromuzun kapısını çalın. Ekibimiz sayesinde İçinizdeki tüm şüphelerden kurtulup evliliğinizdeki gerçekliği görme fırsatınız olacaktır.